18-годишна пострада в катастрофа, колата се преобърнала в насрещното

Крими

05-10-2015, 15:41

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Баба падна от автобус

18-годишна е в болница с комоцио и контузии след катастрофа. Шофьорът на автомобила е само с година по-голям. Инцидентът е станал в събота, около 19:40 ч., по пътя от курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена" – Варна, на около 150 метра от светофара. Двамата са пътували в "Ауди". Шофьорът отнел предимството и блъснал "Киа", а колата преминала през разделителната мантинела, преобърнала се и навлизайки в лентите за насрещно движение се блъснала в "Додж" и "Мерцедес". Момичето е получило комоцио и контузии на гръден кош и на ръката. Настанена е в болница.

Само с фрактури на ребрата се е отървал 59-годишен шофьор на "Мерцедес", който за да избегне челен сблъсък с изпреверващ, насрещно движещ се автомобил, е излязъл вдясно от платното, преминал през километричен знак и се е блъснал челно в дърво в канавка. Инцидентът е станал вчера, около 16:05 г., по пътя Варна – Добрич. Леко е пострадал и 62-годишен пътник.

От полицията съобщават и за 80-годишна жена, която е падала от трета врата извън автобуса. Вчера, на спирка на бул. "Трети март" водачът на автобуса, движещ се по линия на градския транспорт не е осигурил безопасно слизане на пътниците. Жената е с контузия на дясната ръка.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов