Деян Топалски разказа за най-тежката си битка на ММА ринга

Боецът от Плевен имал над 30 нюанса по лицето си след мач с грузинец

ММА представлява смесени бойни изкуства, името идва от английски: Mixed Martial Arts - MMA. Това представлява боен спорт, в който 2 съперници се опитват да постигнат надмощие един над друг, като използват широко разнообразие от позволени техники от бойни изкуства, включващи удари (страйкинг) и борба (граплинг).

Добре известни по света ММА организации са UFC и Прайд. Една от звездите във ВИП Брадър Деян Топалски също е боец в този спорт. Той разказа някои от своите преживелици.

"Кожата ми трудно се цепи. Нямам нито една аркада от бой, макар че при нас е нормално да има. Получавал съм тежки удари и окото ми се е затваряло, но аркади не съм имал", сподели плевенчанинът.

Дори и той обаче има случки, в които е бил от обратната страна - не на печелившия. Топалски пострадал много сериозно от грузинеца Заури Майсурадзе това лято и имал над 30 нюанса по лицето си след мача. Случката се разиграла в Св. Влас, където вместо с традиционни лекарства го излекували с руско мазило "екс синяк".

"Физически не се бях бил с такъв човек. Не можех да повярвам какво ми се случва. Първият рунд ме свали на земята и го изкарах по гръб, а той ме удряше през цялото време. Ухото ми беше счупено и почерня. Втория и третия рунд ги взех, но лицето ми след това не приличаше на нищо", разказа Топалски на съквартирантите си.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов