Дни на осиновяването и приемната грижа се провеждат в Русе

Животът

27-09-2015, 14:19

Автор:

RuseUtre.bg

Всичко от Автора

Във вторник ще се проведе Национален информационен ден

Дни на осиновяването и приемната грижа организира Комплексът за социални услуги за деца и семейства, съобщиха от там. Те започват днес и ще продължат до 29 септември, вторник.

 Началото на събитието ще бъде поставено с традиционната, шеста по ред годишна среща „Приятели на осиновяването и приемната грижа”, която ще премине като своеобразен карнавал с деца и родители. Тя започва в 10.00 часа в Комплекса за социални услуги и ще продължи до 13.00.

 Утре, отново в Комплекса, но от 9.00 до 17.00 ч. ще има Ден на отворени врати - Информационен ден за осиновяването. Всички, които се интересуват от темите за приемна грижа и осиновяване, могат да получат консултации от специалисти – социални работници, психолози и психотерапевти.

 Във вторник, също от 9.00 до 17.00 ч., Комплексът ще е домакин на втори Национален информационен ден за осиновяването. Специални гости ще бъдат представители на Българската асоциация на осиновените и осиновителите. Те ще вземат участие и ще споделят откровено гледната точка на осиновените деца в дискусията „Открито за осиновяването“ от 10.00 до 12.00 ч. Ще се включат още и биологични родители, осиновители, специалисти, работещи в сферата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов