Цветари, медари и биопроизводители на първата есенна Флора"

Мисия Бургас

23-09-2015, 11:11

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Американски джазмени завихрят парти във Флората

Всички посетители ще имат възможността да се срещнат директно с производители и вносители

Близо 30 изложители ще представят своята продукция в есенното издание на "Флора Бургас". То ще  бъде открито на 25.09. /петък/ в 12.00 часа и ще бъде отворено за посетители всеки ден  10.00 до 19.00 часа до 30 септември.

В изложението ще се представят както производители и вносители на цветя, така и пчелари, кожари, производители на торфени смески, керамични саксии, препарати и други продукти, свързани тематично с изложението.

Фирмите, които ще изложат своя продукция  във "Флора Есен", са: "Стар НикиС" ЕООД, "Агрософ" ЕООД, ЗП Ангел Петков, ЕТ "Михайл Михайлов - Кактус", ЗП Боян Димов, "Бургасцвет 90 -Танев", "Оакплантс" ЕООД, "Малина КС" ЕООД, "Зеда" ООД, "Криста Джи" ЕООД, "Вадимелис - Ася" ЕООД, д-р Добрина Станева, ЗП Василка Иванова, ДЗЗД "Снежи 71", "Дени Лайтинг" ООД, ОСП "Морски знаци", производителите на мед и пчелни продукти: Стоян Стоянов, Пламен Иванов, Светльо Точев, Марин Георгиев, Христина Якофова, Георги Кръстев, "Руд Лифтинг и  Екуипмънт България" ЕООД.

За разлика от пролетното издание на "Флора", в есенното ще отсъства чисто изложбената част и конкурсният характер на изложението. Търговските площи на цветния базар ще бъдат разположени във вътрешния двор на експоцентъра.

Всички посетители ще имат възможността да се срещнат директно с производители и вносители на цветя и сходни продукти, да се запознаят с тенденциите в озеленяването и актуалните грижи за цветята през есенно-зимния сезон.

За доброто настроение на присъстващите на 25.09. от 17.00 часа ще се погрижат ученици от ОУ "Любен Каравелов".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен