Пламен Стоилов присъства на откриване на нов операционен блок в стоматологията

Животът

18-09-2015, 16:55

Снимка:

Община Русе

Автор:

RuseUtre.bg

Всичко от Автора

Община Русе е отпуснала 100 000 лв.

В сградата на Стоматологията се състоя официално откриване на Операционен блок към Център по дентална медицина на което присъства кметът  Пламен Стоилов.

Община Русе е отпуснала 100 000 лв. от бюджет 2014 г. Управителят на ЦДМ-1 д-р Цветанка Доганова благодари на кмета, администрацията и Общинския съвет, който е гласувал средствата.

В операционния блок има една операционна и кабинет с две оперативни полета. В него ще работят трима детски хирурзи, трима хирурзи, ще се канят и външни специалисти, сподели д-р Доганова.

Кметът Пламен Стоилов заяви, че Здравеопазването е изключително важно за Община Русе, затова и през следващите 4 години ще остане приоритет. „През този мандат инвестирахме в медицинските търговски дружества, а вече работим и в посока многопрофилната болница да стане университетска. Гордея се с д-р Доганова, която успява да привлече в екипа си млади специалисти и ги обучава по най-добрия начин. Благодарение на това, много русенци ще се лекуват тук и няма да ходят в други градове“, допълни Стоилов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов