Плевенчанинът Ивайло Чочев стартира срещу Норвегия

Очаква се да партнира на капитана Светослав Дяков в средата на терена

Ивайло Чочев и Иван Бандаловски по всяка вероятност ще стартират като титуляри за България срещу в решителната евроквалификация Норвегия, съобщава "Гонг". Мачът е тази вечер от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Скандинавците в момента заемат третото място в група H с 10 точки, докато "трикольорите" изостават с два пункта и при победа могат да ги изместят в класирането и да погледнат смело към баражите за Франция 2016.

Играчът на италианския Палермо ще партнира на капитана Светослав Дяков в средата на терена, докато Иван Бандаловски ще действа на коронната си позиция – отдясно в отбраната.

На вратата за България ще стартира Божидар Митрев. Освен Бандаловски, карето в защита ще оформят Александър Александров и Николай Бодуров като централни бранители и Йордан Минев като ляв бек. Пред Чочев и Дяков ще играе Ивелин Попов. Външни полузащитници за България срещу „викингите” ще бъдат Станислав Манолев отдясно и Георги Миланов отляво. На върха на атаката за "трикольорите” ще действа нападателят на корейския Сувон Блу Уингс Илиан Мицански.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов