До 2 билета на човек за „Назарет“

Животът

24-08-2015, 17:41

Автор:

RuseUtre.bg

Всичко от Автора

Ще бъдат пуснати 5100 пропуска

До 2 безплатни билета ще получат тези, които се наредят пред пунктовете за предстоящия на 13 септември концерт на рок-динозаврите от група „Назарет“.

Това съобщиха организаторите на „Green rock fest“-а в Русе, част от програмата на който е концертът на легендарните шотландци. Раздаването на скъпоценните талони ще започне на 7 септември, понеделник, от 11 часа на централната каса на зала „Булстрад Арена“ и на касата на Доходното здание. Ограничението е с цел да се предотвратят евентуални опити за спекулации с интереса към групата.

„Ако някой се опита да ви продаде билети, не се хващайте, тъй като голяма е вероятността да се опитат за ви пробутат фалшификат, с който да не ви допуснат в залата“, предупреди в тази връзка кметът на Русе Пламен Стоилов. Пропуските ще бъдат маркирани с логото на „Назарет“ и защитени със специален баркод, който ще бъде сканиран на входа на залата.

Общо за концерта, който ще бъде кулминацията на седмото издание на Green rock fest, ще бъдат пуснати 5100 пропуска. Те ще бъдат без места, така че тези, които желаят да на най-удобните места, трябва да отида в залата по-раничко. Специални квоти за гости от Румъния или от други градове от страната не се предвиждат.

Програмата, участие в която ще вземат русенските групи Explicit, Gunpowder и Анекдот, силистренската Blооd Sugar и PhenomenOn от Букурещ, ще започне в 17 часа. Очакванията са „Назарет“ да забият около 21 часа.

Шотландците ще кацнат в Букурещ на 12 септември вечерта, след което ще бъдат транспортирани до Русе. В ранния следобед ще бъдат техническите проби. Техническият екип на „Назарет“ ще се грижи за озвучаването и осветлението. Досега от групата не са предявили някакви претенции относно кетъринга по време на концерта, каза шефът на мениджърския екип на „Булстрад Арена“ Иван Драндийски. По думите му, от „Назарет“ да били впечатлени от изпратените им презентации за Русе като културен център и от качествата зала „Булстрад Арена“ и това е било решаващо за окончателното им „Да“ за провеждането на концерта.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов