Селекцията за "Детската Евровизия" започна, талантите изумиха Слави

"Успехът на Крисия бе много емоционален и личен момент за мен", сподели шоуменът от Плевен

"Крисия е уникална - като качества, звукоизвличане и харизма. Тя е нестандартна, изключителна и заслужаваше това, което се случи. Нейният успех логично доведе домакинството на "Детската Евровизия" в България. Това беше много емоционален момент за мен по редица причини. И много личен", заяви Слави Трифонов минути, преди да започне първият етап от избора на българския талант за конкурса тази година.

"Човек като я види и винаги се усмихва. Това е много важно за един изпълнител - да има харизма и обаяние. Където и да застане, Крисия успява да събере погледите върху себе си", допълни Евгени Димитро - Маестрото.

Изборът за представителя ни на "Детската Евровизия 2015" започна снощи, когато първите  кандидатите се явиха пред предварителното жури в състав Слави, Евгени Димитров, Годжи и Филип Станев. Още в първата вечер няколко от малчуганите успяха да накарат Слави и колегите му да останат без думи и буквално да се хванат за главата от изумление. Малчугани от Пловдив, Варна, Казанлък, Свищов, София, Бургас, Добрич, Велико Търново, Стара Загора, Севлиево блеснаха с изпълнения на популярни български песни, както и със световни хитове.

Кастингите с младите таланти продължават тази вечер и утре в ефира на Би Ти Ви. Другата седмица - на 24, 25 и 26 август, националната селекция отново ще е в ефир. Очакваме и плевенска изява в някоя от вечерите. В третата седмица пък ще стане ясно кои ще са 24-те полуфиналисти и тогава вече ще се включи 3-членното жури, излъчено от Би Ти Ви, БНТ и "Седем осми”. В избора на 12-те финалисти ще участват и зрителите чрез интернет и есемес гласуване.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов