Русенец бере душа след катастрофа на разклона за с. Николово

Крими

15-08-2015, 10:21

Автор:

ruse.utre.bg

Всичко от Автора

Не е осигурил предимство на "Мерцедес"

39-годишенният русенец  Е.Г.е пострадал тежко при пътен инцидент, съобщиха от полицията. Той е откаран в русенската болница и е с опсност за живота. Катастрофата е станала снощи, малко след 19:30 часа, на пътя Русе -Силистра, при разклона за село Николово. 

Лек автомобил „Ауди” с русенска регистрация, управляван от 39-годишния мъж, който се е движел от разклона към главния път, не е осигурил предимство и е предизвикал катастрофа с лек автомобил „Мерцедес” със силистренска регистрация, управляван от 47-годишния В.К. от Тутракан, който се е движел в посока от Русе към Силистра. След сблъсъка двете коли са излезли от платното вляво и са се преобърнали.

В резултат на инцидента водачът на аудито е с фрактури на ребра и кръвоизлив на бял дроб. Други четирима, които са пътували в мерцедеса - две жени на 44 и 22, мъж на 26 г. и младеж на 16 г. са пострадали по-леко, с контузии и мекотъканни травми, след преглед в МБАЛ са освободени за домашно лечение. На местопроизшествието е извършен оглед от оперативно-следствена група. Заведено е досъдебно производство.
Заради инцидента движението в района е било затруднено и се е наложило да бъде регулирано с два екипа на полицията.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен