В Гоце Делчев обсъдиха развитието на общината

Събитието е по проект "В подкрепа на Община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014-2020 г.”

Община Гоце Делчев покани всички заинтересовани страни да вземат участие в Обществен форум, който се проведе в малката зала на Дома на културата. Целта на обществения форум бе избор на най-добра идея за обемно-пространствено решение на няколко обекта, които са предвидени за проектиране и изграждане в града.

По време на форума бяха запознати с идейните решения за благоустрояване на долуизброените обекти, както и с предвидените за изпълнение строителни дейности. Мнението на всеки един от жителите на града, представител на бизнеса, институция или неправителствена организация бе важно за общината. На форума всеки, който пожела, заяви своята гражданска позиция, сподели своите идеи и виждания, изказа мнение по предложенията за идейни решения на следните обекти:

Второ основно училище „Гоце Делчев”; Трето основно училище „Братя Миладинови”; ОДЗ №1 ”Калинка”; ЦДГ №4 "Радост”; Детска ясла „Пролет”; Дом на културата; ж.к. „Дунав, ж.к.”Юг”, междублоково пространство в кв.52 (до Дом на културата) и междублоково пространство в кв.107 (пред Клуб на пенсионерите);

Събитието се провежда в рамките на проект „В подкрепа на Община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014-2020 г.”, финансиран от Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013г.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов