Млад мъж се обеси в Русе

30-годишният е отраснал в сиропиталище

Млад мъж сложил край на живота си, мятайки примка около шията си, съобщи „Русе нюз“.

Трагичният инцидент се разиграл в бл. „Клокотница“ вчера следобед. Мъжът, който според съседи бил на около 30 г., бил без близки. Отраснал в сиропиталище, известно време спял във входа на блока. Самотна възрастна жена го приютила, намерил си работа в магазин в кв. „Цветница“.

Вчера се прибрал от работа. Жената, която го приютила, била на раздумка със съседки пред блока. Дала му ключа за жилището, а тя останала с комшийките. Когато по-късно решила да се прибере, с изненада установила, че не може да влезе в дома си. Звънила, но никой не й отворил. Тогава се обадила на сестра си, която имала ключ от жилището. Отключили вратата, но мъжа не се виждал никъде. Когато надникнали в банята с ужас видели бездиханното му тяло да виси на водопроводните тръби.

Незабавно се обадили в полицията и в Спешна помощ. От полицията потвърдиха трагичния инцидент като допълниха, че при направения оглед следи от насилие не били открити. Причините, които подтикнали младия мъж към фаталната стъпка не са известни, нямало и предсмъртно писмо.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов