Талант на Черно море преминава в Созопол

Спорт

07-06-2015, 12:10

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Сигурно ново попълнение на "небесносините" е Ангел Стоянов

Созопол привлече юноша на носителя на Купата на България Черно море. Сигурно ново попълнение на "небесносините" е Ангел Стоянов. Вече бившият играч на варненци се подвизава като центрирален защитник. Бранителят е роден през 1996 г.

Стоянов вече има записан мач под ръководството на Румен Димов. Той взе участие в контролата на Созопол с Несебър в края на март. Младокът влезе през второто полувреме и остави приятни впечатления с играта си. Тогава наставникът на "небесносините" заяви, че Стоянов има доста качества, които определено му харесват.

"Аз съм го наблюдавал и съм запознат с играта му. Има изключителна физика, млад е, роден през 1996 година. В днешния мач се справи добре. Игра с голямо спокойствие, което не е типично за неговата възраст. Това му бе първи двубой с професионален отбор. Мисля, че има бъдеще в него. Надявам се след карая на сезона да започне подготовка с нас. В момента той си има отбор. Досега се е състезавал за дублиращия тим на Черно море, до 21 години. Ще продължаваме да го наблюдаваме и най-вероятно ще стигнем до преговори с него", коментира тогава за TribunaBurgas Румен Димов.

Сега вече привличането на Ангел Стоянов е факт. Ръководството на Созопол пък продължава да води преговори с още двама играчи. Очакванията са до края на другата седмица да има повече яснота около евентуалното им акостиране на "Арена Созопол".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов