Рали за „Купа Раховец” вдига адреналина в Горна Оряховица

Животът

07-06-2015, 06:00

Снимка:

община горна оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Създадена е временна организация на движението

Провеждането на автомобилно рали „Купа Раховец” днес налага временна организация на движението в Горна Оряховица. Провеждането на първия етап от състезанието ще затвори за движение от 09.30 ч. до 12.00 ч. ул. „Васил Априлов” от пресечката с ул. „Сидер войвода” до ул. „Мано Тодоров” и ул. „Мано Тодоров” от пресечката с ул. „Васил Априлов” до пресечката с ул. „Атанас Чартазанов”. По време на втория етап от ралито от 12.30 ч до 15.00 ч. ще бъде спряно движение по маршрутите: ул. „Иван Вазов” от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий” и ул. „Янко Боянов” до кръстовището с ул. „Цар Освободител”; ул. „Св. Княз Борис І” от кръстовището с ул. „Елена Грънчарова” и ул. „Янко Боянов” до кръстовището с ул. „Цар Освободител”; ул. „Цар Освободител” от НЧ „Напредък – 1869” до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І”

Състезанието ще премине в два етапа-скоростна обиколка на стадион „Локомотив” и майсторско управление на пл. „Георги Измирлиев”. Стартът ще бъде даден в 11.00 ч. днес. Финалът и награждаването ще бъдат пред Община Горна Оряховица.

Автомобилите ще бъдат разделени в два класа: до 1800 куб. см. и над 1800 куб. см. С един автомобил не може да участва повече от един състезател. Един състезател не може да участва с повече от един автомобил включително и в двата отделни класа. Състезанието ще се проведе изцяло върху асфалтова настилка при спряно движение и обезопасено трасе. Във всеки клас ще бъдат наградени класиралите се на І, ІІ и ІІІ място. Те ще получат купа и предметни награди. Купата на Кмета ще бъде връчена на най-атрактивно представилия се състезател.

Автомобилно рали „Купа Раховец” се организира от Община Горна Оряховица и Нощен клуб „Гранд Империал”.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов