Вандали потрошиха "БМВ"

През денонощието е бил откраднат и лек автомобил "Фоксваген"

Вандали потрошиха лек  автомобил, съобщават от полицията. Сигнал е подаден вчера около 02.00 ч. на тел. 112 от 21-годишния собственик на колата. Той обяснил, че докато гледал телевизия чул шум от чупене на стъкла. Когато слязъл пред блока на ул. „Тулча“  установил,  че четирите гуми на реното му са срязани и стъклата на предна и задна лява врата и предно и задно обзорно стъкло са счупени. Нанесената щета е в размер на около 800 лв. По случая е заведено досъдебно производство.

От полицията съобщават още, че вандали са строшили и задното обзорно стъкло на лек автомобил марка БМВ 525, паркиран в гр.Русе на ул."Даме Груев". При огледа в автомобила на пода пред задните седалки е намерен стъклен буркан тип "Омния", здрав, запечатан съдържащ храна. Стойността на обзорното стъкло е 100 лева.

От полицията информират също, че е бил откраднат лек автомобил "Фоксваген", собственост на 55-годишен жител на Мартен. Колата е била паркирана на паркинг пред завод "Найден Киров". Нанесената щета е на стойност 1 500лв. По случая е образувано досъдебно производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов