Стотици с бензин в кръвта на "Писта Русе"

Животът

17-05-2015, 19:01

Снимка:

снимка, община русе

Автор:

RuseUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Затварят улици в Русе заради автомобилно състезание

Кметът Пламен Стоилов откри третия кръг от Националния шампионат по автомобилизъм

Хиляди русенци и почитатели на високите скорости се събраха край пътен възел „Христо Ботев“, за да се потопят в атмосферата на надпреварата "Писта Русе" – кръг от държавното първенство по автомобилизъм на писта.

Освен 33-мата майстори на волана, които застанаха на старта в трите групи на състезанието, допълнителен адреналин за публиката, копнееща за „мирис на бензин и изгоряла гума“, донесоха рокерите от русенските клубове, членовете на клуба по мотокрос и майсторите на дрифта, които се включиха в съпътстващата програма, пише ruse-news. Най-много аплодисменти събраха двамата 4-годишни членове на клуба по мотокрос, които демонстрираха майсторско управление на мотоциклет.

„Черешката на торта“ бе българският участник в GT-сериите, суперколата SIN R1 RS, която за първи път бе представена в нашия град, а специално този модел – за първи път и в България. Любителите на високите скорости имаха възможността и да се повозят в нея, чрез „ринг такси”. Зад волана на SIN R1 RS, която изпълняваше и функциите на пилотен автомобил, беше Росен Даскалов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов