Искате ли да помогнете на абитуриенти в нужда?

Животът

04-05-2015, 10:15

Снимка:

снимка, архив

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изпращаме близо 2000 абитуриенти

Сдружение "Усмивка" с кампания за събиране на тоалети за бала

Забързани в динамичното ни ежедневие не забелязваме, че празниците идват и си отиват, но за всеки от нас остава един незабравим спомен, празникът  свързан с раздялата с училище. Всеки випуск  си има свои мечти, свои стремежи, но балът за девойките и младежите е онова очарование, което никога не се забравя.

 През 2014г. екипът на Сдружение „Усмивка“ организира  за първи път кампания  под надслов „Подари усмивка на абитуриент“. Целта на кампанията беше  да се  набират  официални тоалети за момичета и момчета, обувки и аксесоари. 

„Вместо да събират прах, да  пречат в гардероба или да мухлясат, може да им вдъхнеш втори  живот като ги дадеш на някой, който ще си създаде спомени с тях. Винаги ще се намери някой с твоите размери, а и с малко корекции винаги може да се вместиш в нечии други дрехи, които ще бъдат предоставени на младежи и девойки от социално слаби семейства в Бургас”, казват от сдружение „Усмивка”.   

Ако желаете да дарите официалния си тоалет, който вече не ползвате на млад човек  в нужда, на който  му предстои подобен незабравим момент, сега е момента, а и мястото, където можете да станете съпричастни към младежи в нужда: ул. „Янко Комитов“ 4   Складова БАЗА „Пиргосплод“  гр. Бургас  за Сдружение“УСМИВКА“ .

Дарения ще се събират всеки ден от  понеделник  до  петък  от 8.00 часа  до 17 часа  на ул. „Янко Комитов“ 4 гр. Бургас – Складова база „Пиргос плод“  от  01.05 2014г. до 20.05.2014г. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов