Издирват бакшиш-джигит с фалшиви номера (снимки)

Изправил косата на клиентка, а после я таксувал двойно

За пореден път социалната мрежа Фейсбул е впрегната в издирване на нарушители на закона. Жена, представяща се за Марина Манукян, публикува снимки на изключително неизряден и опасен шофьор на такси. Тя иска те да бъдат разпространени и да бъдат взети мерки менте-таксиджията да бъде наказан, уточнява БЛИЦ.

„Искам да споделя за вчерашното ми пътуване до работа. Сутринта закъснявах и спрях такси от улицата. По лепенките си личеше, че е от фирма „Едно евро”, преди да се кача погледнах ценоразписа, като там също не видях нищо нередно- 0,79 лв/км. Качих се и започна одисеята ми. През целия път шофьора разказваше за умрелите си приятели и роднини, като описваше подробно кой как и от какви болести е починал, за братовчед си, който разфасовал трупове в „Пирогов”, като всичко това беше на фона на опасни нарушения на пътя - не спря на два СТОП-а, засече няколко коли и влезе в кръгово без да се огледа. Нямах търпение този кошмар да свърши”, споделя жената.

„И тъкмо, когато си мислех, че наистина е свършил, той ме изненада с 9 лева сметка. Често ми се случва да пътувам разстоянието с такси и ми взимат не повече от 4,50-5 лева. Когато му казах, че не съм съгласна със сметката той изведнъж промени тона си и се настрои агресивно, започна да вика и да псува. Оказа се, че лепенките са на „Едно евро”, но те не знаят за съществуването на такава кола, има телефонни номера по колата, които са на съвсем друга фирма, шофьора няма карта за легитимация, не издава касови бележки... за рисковото му шофиране да не говорим. Направила съм снимки на колата, моля споделете, за да може повече хора да го видят. Моля ако някой има познати в ДАИ и в НАП да подаде сигнал за да го проверят”, пише още тя.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов