Откриха форума "Здраве, щастие, красота"

Дунав

25-04-2015, 09:49

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre

Всичко от Автора

Кметът Стоилов присъства при откриването

Кметът Пламен Стоилов присъства днес на откриването на 15-отото издание на международния форум-изложение „Здраве, щастие, красота“, който се провежда до неделя в Доходното здание. Интерес към старта на изложението проявиха още зам.-кметовете Даниела Шилкова и д-р Страхил Карапчански.

Организаторът Теодор Неделчев заяви, че форумът в Русе се случва за четвърти път, като последните два пъти със съдействието на Община Русе в центъра на града, за което благодари на кмета Пламен Стоилов. Неделчев връчи ваучер за CDплейър, който „Здраве, щастие, красота“ подарява на Общинския детски център за култура и изкуство. Деца от центъра за втора поредна година участват в програмата на изложението като утре преди обяд ще направят здравно-вкусно шоу пред Доходното здание. 

Кметът Пламен Стоилов благодари на организаторите и подчерта, че „Здраве, щастие, красота“ се е превърнал в изключително популярен форум. „Организаторите ми споделиха, че Доходното здание вече им е тясно и за наесен гледат към новата зала – „Арена Русе“. Посланията на форума не само ни учат, но и помагат реално да сме, здрави, щастливи и красиви, затова имате пълната подкрепа на Община Русе“, каза още кметът Пламен Стоилов.

Русенският градоначалник обиколи всички щандове и си купи мед, чай, био вино от малини и био ябълков сок от изложението. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов