„Дунав мост 2" осеян със стотици дупки

Региони

11-04-2015, 10:39

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Започва ремонтът на Дунав мост 2

Без български език на Дунав мост 2

Пътят до съоръжението, чакано 40 години, сега се оказва истинско изпитание за шофьорите

Огромни дупки и на места - дори без път. През това преминават всички решили да излязат или пък влязат в България през "Дунав мост 2" край Видин. За това сигнализираха зрители на Нова телевизия. Пътят до съоръжението, чакано 40 години, сега се оказва истинско изпитание за шофьорите.

14 юни 2013 година, дълго чакана дата за откриването на "Дунав мост 2". Тогава надеждата на думи беше голяма.

„Много се надявам също и че това прекрасно съоръжение ще бъде предизвикателство по-бързо да направим останалата инфраструктура, така че да създадем предпоставки за ускорено развитие на цяла северозападна България", обяви тогава Пламен Орешарски.

А две години след откриването на „Дунав мост 2", стотици дупки разбиха надеждите на хората регионът да тръгне нагоре.

Заради изграждането на обходния път на Монтана, целия трафик от и за "Дунав мост 2" е пренасочен през второкласния път - Монтана - Славотин - Арчар- Видин.

Стефан е един от потърпевшите на лошия път. Вече втори ден мъжът се опитва да ремонтира камиона си. Нека да проверим и в Румъния какво е състоянието на пътищата, водещи до моста „Нова Европа".

На около 20 километра от "Дунав мост 2", в Румъния, посока Крайова, пътищата не са в перфектно състояние, но поне липсват огромните кратери, които се срещат у нас.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)