Полицията в Русе търси очевидци на два пътни инцидента

Станали на 17 и 29 март т.г.

Във връзка с необходимостта от установяване на обективната истина при разследването на две пътнотранспортни произшествия, ОД на МВР - Русе се обръща с молба за съдействие от страна на гражданите.

Първото е станало на 17 март тази година, когато около 13.30 ч. на бул. "Цар Освободител" непосредствено след кръстовището с ул. "П. Хитов" лек автомобил „Мерцедес", сив на цвят, блъска пресичащия отдясно наляво по пешеходната пътека пешеходец - мъж на 60-годишна възраст. Автомобилът не е спрял и е продължава движението си напред по бул. "Цар Освободител".

Вторият случай е станал на 29 март около 14.40 ч. на бул. "България", след пътен възел „Охлюва" в посока гр. Бяла. Тогава се сблъскват лек автомобил „Хонда Сивик", лек автомобил „Опел Корса" и лек автомобил "Ситроен", в резултат на което лекият автомобил „Хонда Сивик" се е запалил и изгорял. При инцидента загина и 23 годишен мъж.

 Гражданите - очевидци на двете произшествия, които могат да подпомогнат разследването с факти по случая да се обадят също на тел.: 082/882-400 или на тел. 112.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов