Висшето училище по агробизнес откри нови специалности

Новооткрити са две бакалавърски и пет магистърски специалности

Осем бакалавърски и петнадесет магистърски програми предлага "Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите" през следващата учебна 2015/2016 година. Записването вече започна и ще продължи до 29 октомври 2015 година, пише arenamedia.net.

Новооткрити са две бакалавърски и пет магистърски специалности. „Счетоводство” и „Управление на човешките ресурси” са съобразени с нуждите и изискванията на бизнеса. Магистърските са „Мениджмънт на човешките ресурси“ , „Стопанско управление със специализация управление на агробизнеса”, „Управление на общините със специализация регионално планиране и развитие”, „Мениджмънт на човешките ресурси” , „Икономика и управление на регионите със специализация - туризъм”, „Икономика и управление на регионите със специализация - маркетинг”, „ Международен бизнес“.

Всички специалности са съобразени с потребностите от специалисти в Северен централен район. Студентите отново ще имат възможност да избират варианти за високо платени стажове и специализации във водещи фирми в чужбина.

От създаването на филиала до момента са дипломирани 3 850 студенти.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов