Класическа победа на Добруджа 07 (снимки)

Над шампиона Марек Юнион Ивкони

Добруджа 07 се наложи с класическото 3:0 над шампиона Марек Юнион Ивкони в един изключително интересен и равностоен мач, в който по-концентрираният отбор бе този на домакините, информира ИА Добруджа. В отделните части резултатът бе 25:21, 25:22 и 25:18, като и в трите гейма гостите повеждаха първоначално в резултата, но после биваха застигани от играчите на Добруджа..
Старши треньорът Мирослав Живков заложи на Венцислав Рагин, Светослав Арнаудов, Димитър Маринков, Георги Манчев, Костадин Стойков, Симеон Александров и на либерото Христо Христов. В игра влязоха още Стефан Стоянов, Илия Петков и Петър Милушев.
С най-много точки за Добруджа 07 -20 е Костадин Стойков, Александров има 11, а Маринков – 10 т.
Събраните от томболата средства ще бъдат предоставени благотворително на момиченце, болно от диабет. Инициативата е на БФ Волейбол, която организира на 1 март благотворителен мач в столицата под надслов „Ас за Асти". Предварително от Добрич са поканени ст.треньорът Мирослав Живков и състезателите Костадин Стойков и Симеон Александров, но те няма да могат да присъстват, поради отложената за 3 март среща с Нефтохимик. Именно това провокира клубното ръководство да дари половината от събраните тази вечер пари от томболата за каузата.
В петък, на 27 февруари от 18 часа в зала Добротица е мачът Добруджа 07- Миньор Перник.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов