Русенка облича Кейти Пери

Младата дизайнерка има своя компания за спортни облекла

Виктория Колева е на 33 години, от Русе, по душа е пътешественик. А по професия е дизайнер и от 13 години пребивава в САЩ и сега живее във Финикс, Аризона, пише offnews.bg.

Тази година Вики бе избрана да облече световноизвестната певица Кейти Пери за нейното участие в полувремето на най-гледаното спортно събитие в САЩ - Супербоул.

Младата дизайнерка има своя компания за спортни облекла - VFit. Тя описва линията като комбинация между секси бельо и перфектните дрехи за спортуване. Бизнесът стартира след като тя сама започнала да носи моделираните от нея дрехи във фитнеса и така мълвата за нейното облекло се разнесла в града.

Вики се прибира в България поне веднъж в годината, но последният път се видяла с брат си от Лондон и родителите си от Русе, както тя се изрази, по средата - в Париж.

Заради богатия си опит като дизайнер от екипа на Кейти Пери се свързали с Вики, за да отговаря лично за гардероба на суперзвездата.

"Кейти е много земен човек, с много ценности в живота. Тя е много сладка и уважава всеки един от своя екип, както и дълбоко цени тяхната работа. Тя ни вдъхновяваше да работим. Преди да излезе на сцената всички се събрахме и тя каза молитва, която бе последвана от нейна реч, което ни успокои преди голямото шоу, което е гледано от близо 80% от американците”, сподели Виктория.

”Най-голямото предизвикателство всъщност беше именно в това - да съм сигурна, че всички дрехи и пришивките по тях да са направени така, че Кейти да може да ги сваля за секунди. Времето така ни притискаше, че завърших един от костюмите буквално часове преди шоуто”, добави дизайнерката.

Тя има и предишен опит в работата със звезди - дизайнерката е работила с актрисата Идина Мензел и много други известни личности във Финикс.

 





Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов