Слави и Ку-ку бенд с лятно турне?

"Хората са свикнали да гледат най-доброто от нас", казва Евгени Димитров

Еуфорията около предстоящия концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в "Арена Армеец" очаквано доведе до спекулации за турне през лятото. Припомняме, че последната национална обиколка на шоумена и музикантите му бе през 2009-та година.

"Ако можем да организираме през лятото турне, би било страхотно. Но това зависи най-вече от това дали ще съумеем да го финансираме. Откакто дойде кризата, все по-трудно става. А не бихме направили компромис и да кажем примерно: “Ще дойдем с по-малка сцена, с половината група.” Сигурен съм, че Слави сам да отиде някъде, ще напълни стадион. Не е в това смисълът. Хората са свикнали да гледат най-доброто от нас", казва Евгени Димитров пред "24 часа".

"Последния път пътувахме 220 човека - това беше екипът ни. Тези хора пътуват, спят, хранят се, работят на смени, за да може да изнасяме концерти през ден в различен град. Пренасяхме 40 тона техника. Това не е нещо, което става просто ей така. Само желание не стига. Ако съумеем и има възможност да го направим както трябва, ще го направим. Ако не, когато стане", допълва Маестрото от Плевен.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов