Кулинарна изложба "Вкусът на любовта" набира средства за православен храм

Събитията от програмата стартират в 17 часа днес

По случай празника на любовта и виното местен търговски център съвместно със Сдружение Съюз на хотелиерите и ресторантьорите в Русе организира Кулинарна изложба, под наслов "Вкусът на любовта". Участие в събитието ще вземат водещи заведения от града, които ще демонстрират готварско майсторство и професионализъм, а кулинарните им шедьоври ще бъдат разиграни на търг с блоготворителна цел. Събраните от търга средства ще бъдат дарени в подкрепа на доизграждането на православния храм "Всех Святих" в Русе.

В допълнение към вкусните изкушения представени от едни от най-добрите ресторанти в града посетителите на търговския център ще имат възможността и да дегустират ексклузивни марки вина. Специалист сомелиер – сертифицираният винен експерт Георги Върбанов ще запознае гостите с характеристиките на вината, съпроводени с любопитна и полезна информация за технологията на производство, температурата на сервиране, винарските региони, сортовете грозде и т.н.

Сред множеството изненади в празничната вечер ще бъде и откритият урок по кизомба с танцьорите от Салса Клуб "Амигос", както и сесията бързи срещи "Срещни любовта", организирана в партньорство с Младежка Банка Русе.
Събитията от програмата стартират в 17:00 часа днес.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов