Русе се представя със собствен щанд на Ваканция и СПА Експо 2015

Щандът на Русе, съвместно със Свищов и Видин разиграват и томбола

Община Русе участва със собствен щанд на туристическото изложение “Ваканция и СПА Експо 2015“ в София. Форумът и тази година се провежда в Интер Експо Център, от 12 до14 февруари, а организатор е Прим Експо, под патронажа на Министерството на туризма, пише arenamedia.net.

Директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов, двама експерти от Общината и музейните специалисти Ренета Рошкева, Искрена Димитрова и Красимира Петрова презентират възможностите за културен, фестивален и атракционен туризъм в община Русе и региона. Специално внимание е отделено на новия Екомузей.
Щандовете на Русе, Свищов и Видин разиграват томбола с награди по време на изложението. Форматът е 3 в1. Всеки посетил и трите щанда, и запознал се с предлаганите материали, може да участва в томбола със символична награда.

В борсата участват участие над 250 изложители и организации, както и над 100 хотела от България и от 21 страни от цял свят. Тази година нови са 40 български и 30 чуждестранни изложители. На националния щанд на Министерството на туризма – България ще участват над 25 браншови туристически организации. Мащабно е присъствието на борсата на 50 български общини и информационни центрове.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)