Кметица спечели автомобил от Националната лотария

Животът

11-02-2015, 15:15

Снимка:

Velikotarnovoutrе

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Бонка Петрова вече ще ходи на работи с новото возило

Кметицата на павликенското село Сломер подкара чисто нов лъскав автомобил, който спечели от Националната лотария. Бонка Петрова вече ще ходи на работа с луксозното возило, след като късметът й се усмихна. 
Манията по билетите на Националната лотария превзе цяла България. Сред най-разпространените печалби са от 2 лева и участие в телевизионната игра при Захари Бахаров. Тази събота в предаването за първи път се включи кметица. Дамата начело на местната власт в село Сломер демонстрира решителност и с доза риск победи в първия кръг, наречен „На крачка от късмета“. Бонка Петрова пребори конкуренцията в лицето на две жени и спечели безапелационното голямата награда - един от последните модели на „Ситроен”. В национален ефир Бонка Петрова сподели, че отдавна изтрива билетчета и до момента броят им е над 100. В изблик на радост Бонка Петкова сподели, че е имала предчувствие, че ще бъде участник в първата игра на телевизионното шоу и че ще грабне ключовете на мощната кола. „Още когато започнаха да теглят кои ще бъдат участниците в надпреварата за колата, помислих, че ще бъда изтеглена първа. И така стана! Моето шесто чувство ми го подсказа“, каза кметицата. 61-годишната жена сподели, че е активен шофьор и заради работата й се налага често да пътува. Винаги когато зарежда колата с гориво, си купувала билетчета на Националната лотария от бензиностанции. Въпреки че на пръв поглед повечето от тях се оказвали без парична печалба, а малка част със символ „участие в телевизионна игра“, Бонка не се отчайвала и регистрирала кодовете в интернет страницата на играта. 
По време на участието си в шоуто кметицата сподели, че ще шофира новия си автомобил по реконструиран път в селото, който ще се реализира чрез спечелен европейски проект от Община Павликени.
В началото на януари пък Захари Бахаров връчи на търновка чек на стойност 50 000 лева. Марийка Василева изтрила билетче, в което попаднала на бинго за 50 бона. Болярката работела като служител в бензиностанция и пред очите й всеки ден хората се редели на опашка за талоните на лотарията. Провокирана от многото желаещи да пробват късмета си, Марийка също решила да опита. С билет за 3 лева търновката спечели 50 000 лева. През 2015 година на жената й предстои пенсиониране. След сериозната награда нейна колежка се обърнала към нея с думите „Ти ще бъдеш една щастлива пенсионерка“, сподели в национален ефир Марийка Василева. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов