" Албена" се превръща в арена на Боливуд-филм

Добрич Лайф

07-02-2015, 15:47

Снимка:

Dobrich.utre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Индийска продукция започва през пролетта снимки в курорта

Курортът Албена предстои отново да стане сцена за снимки на продукция на Боливуд. Предвижда се снимките да започнат през пролетта. Действието във филма ще се развива в Маями и българският курорт ще трябва да пресъздаде именно атмосферата на американския град, съобщава пред topnovini.bg Марин Конов – мениджър „Продажби“ в „Албена“ АД.

Режисьорът на новата лента вече е заснел сцени за три филма у нас през 2014 г. Първият бе на индийския продуцент Рамджи Натараджан с работно заглавие "Сила". Негови клипове вече се въртят в Индия. Лентата е полицейски екшън. В продължение на една седмица бяха заснети музикалните клипове за филма. За снимачни площадки бяха използвани лавандулови полета край Албена, житни ниви между Балчик и Каварна, резервата Яйлата, нос Калиакра, плажа на голф игрището "Тракийски скали", крепостта Овеч в Провадия, Несебър. Главната мъжка роля бе поверена на Рави Теджа, а двете женски роли се изпълняваха от Реджина Касандра и Хансика Монтави. Музикалните клипове бяха заснети с помощта на 10 професионални танцьори от Индия.

Режисьорът на филма е заснел още два филма у нас през миналата година. Единият от тях се очертава да е блокбъстър в Южна Индия. Сцени от него са заснети в Банско. Били са ангажирани най-добрите български каскадьори. Това е филм за историята на Индия с бюджет от 25 млн. долара. У нас са заснети зимни сцени. Предстои лентата да се завърти по екраните от април. Филмът ще бъде преведен на пет езика, каза Конов.

Други режисьори също проявяват интерес да снимат у нас, допълни той.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов