След 80 години: Ремонтират плевенска улица

Близо 800 хиляди лева отделя Община Плевен за ремонт на ул. „Г. М. Димитров”

Група живеещи на ул. „Г. М. Димитров” плевенчани са посетили днес Община Плевен, за да се срещнат с кмета проф. д-р Димитър Стойков. Те са му благодарили за изпълнението на поетия от него ангажимент за ремонт на улицата, известяват от местната администрация.

За основния ремонт на „Г. М. Димитров”, какъвто не е извършван близо 80 години, в бюджета на Община Плевен за 2014 г. бяха отделени 400 хил. лв., а за довършването му през тази година са предвидени още 370 000.

Групата граждани използваха възможността да благодарят и за обновената пешеходна зона, за новите тролеи, за детските и спортни площадки и кътове за отдих. Те подариха на кмета реплика на картината на Никола Кожухаров „Паисий Хилендарски представя „История славянобългарска”, чийто оригинал се пази в Светия синод.

"Вашата благодарност означава много за мен, защото доказва, че всички мои и на екипа ми усилия си заслужават", каза в отговор проф. Стойков. "Продължаваме да работим за Плевен, в момента изпълняваме проекти за над 115 млн. лева", подчерта още той.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов