Министър Лиляна Павлова пристига в Благоевград

Ще разяснява как да се възползваме от безплатното саниране

Министърът на Министерството на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова пристига в Благоевград. Поводът за посещението е големия интерес на благоевградчани към Националната програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Срещата ще се състои на 6-ти февруари, петък, от 14:00 часа в зала "22 септември". Тя ще бъде отворена за всички заинтересовани лица. Министър Павлова  и екипът й ще дадат изчерпателна информация за това как благоевградчани да се възползват от чудесната възможност безплатно да санират своите жилища в панелните многофамилни жилищни сгради.

Кметът д-р Атанас Камбитов призова съгражданите си да се включат в срещата и да зададат всичките си въпроси. Така процедурите ще бъдат напълно прозрачни и ясни за обществеността. Кметът припомни още, че общинска администрация публикува всяка седмица график с административните адреси, на които се провеждат разяснителни кампании от общински служители  на общи събрания на жилищните блокове.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов