Геша: Общото събрание на Спартак 1918? Поредната измама

Спорт

03-02-2015, 14:28

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Бившият футболист и треньор на Спартак Георги Иванов-Геша не вярва, че спряганите за благодетели на клуба италианци идват с чисти намерения

Геша е на мнение също, че ако членовете на Общото събрание са истински и честни спартаклии, не трябва да присъстват на форума в петък, на който се очаква представители на италианците да влязат в УС.

Вижте какво каза Георги Иванов за моментната ситуация в Спартак 1918:

"Аз лично не вярвам, че тези италианци обичат футбола и са дошли да помогнат на Спартак. Ако е така обаче, трябва да са малоумни, за да инвестират в нещо, което не е тяхно, тъй като Спартак не е собственик на имотите си. Това е все едно да дойдат у дома и да ми направят ремонт на апартамента. Ако смятаха да издържат клуба, защо първо искат да вземат нещо от кмета. Все едно аз да отида от Неапол и да искам от кмета боклук, за да издържам Наполи. Всъщност, ако кметът на Варна ми даде бизнес, и аз ще издържам Спартак. Не само него, ами и Черно море. Дори и на Левски ще дам някой лев. Отделно имам контакти в Стара Загора, където преди години не допуснаха италианците в Берое. Сега като разбраха, че идват при нас, моите приятели ми се смеят.

Общото събрание на Спартак 1918? Това е поредната измама. Бе създадено проформа, след като Общината подпомогна клуба с 200 000 лева и в Спартак имаше пари. Избра се и фиктивен УС, за да се вземат удобни решения. Общинските пари обаче свършиха и е интересно кой ще даде отчет как са изразходени. Аз лично очаквам много членове на Общото събрание да не се явят на форума в петък, защото носят спартаклийското в себе си и не искат да са част от тази гнусотия - да се подари клуба на италианци, за да се изкарат 5 лева от тях. Людмил Горанов вече се оттегли. Ще го последват и други честни и доблестни спартаклии.

В Спартак вместо да се чудят как да свързват двата края, още след 6-ия кръг миналата есен трябваше да доиграят сезона с юношите. Защото вече бе ясно, че сме изпаднали. Така нашите талантливи кадри щяха да играят близо сезон в професионалния футбол и още поне един във "В" група, и да имат стимул за изява. Единственото, което сега може да се направи, е булдозер да мине в Спартак и да срине всичко, за да го спаси, и клубът да се управлява от нови и способни хора."



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов