С пищна заря, дълго хоро и Д2 русенци посрещнаха новата 2015 година

Русе Лайф

01-01-2015, 19:00

Снимка:

free-spirit-city.eu

Автор:

Ruseutre

Всичко от Автора

По традиция кметът на Община Русе – Пламен Стоилов отправи своите благопожелания към своите съграждани

Стотици русенци и гости на града посрещнаха новата 2015-а година на площада пред сградата на Общината. На 31 декември, въпреки ниските температури, много хора предпочетоха да отпразнуват настъпването на 2015-а година с празничния концерт, организиран от Община Русе. Малко след 23 часа музикантите от група D2 се погрижиха за празничното настроение на русенци.

Атрактивното шоу на популярните рокаджии - Митко Кърнев, Деян Каменов, Александър Обретенов и Васил Вутев, бе допълнено от празнична пищна заря, както и от участието на оркестър и солисти от ФТТ „Найден Киров”, които за поредна година се погрижиха да стоплят публиката в минусовите температури с много танци, настроение и усмивки.

По традиция кметът на Община Русе – Пламен Стоилов отправи своите благопожелания към своите съграждани.

„За мен, като кмет на Община Русе, е изключителна чест и привилегия да ви поздравя в навечерието на новата 2015-а година. Да бъдем заедно за трета поредна година – заедно в емоцията и настроението на новогодишната нощ, заедно в целогодишната работа, която вършим за развитието на града”, заяви кметът.

По думите му, 2015 год. ще е годината на големите проекти, на видимите промени в нашия град. Тези, които коренно ще променят облика на Русе и самочувствието на русенци.

„Пожелавам на всеки един от Вас да съхрани позитивните емоции през настъпващите празнични дни. Нека успехът на града ни, на цялата община, да се превърне в лична кауза на всеки русенец и нека заедно да възродим Русе”, обърна се кметът Пламен Стоилов към своите съграждани, след което всички заедно имаха възможност да проследят и Новогодишното поздравление на Президента на Република България – Росен Плевнелиев преди да отброят оставащите секунди до новата 2015-а.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов