Русенци грейнаха в рекламите на „Таймс скуеър“

Това са младият пианист Николай Димитров и преподавателката му Даниела Кюркчиева

Русенци грейнаха в рекламите на „Таймс скуеър“ в Ню Йорк, след като се включиха в играта на козметичния гигант „Ревлон“ около Коледните празници. Младият пианист Николай Димитров и преподавателката му Даниела Кюркчиева от Училището по изкуствата се оказаха част от рекламната кампания „Love is on“ световноизвестната компанията, предаде Дарик.

Оказва се, че за да се появиш на рекламите на „Таймс скуеър“, е нужно да си в подходящото време на подходящото място. Миниатюрна камера, разположена на площада, в определен момент улавя събралото се множество от хора. Постепенно се прави увеличение на картината, докато се фокусират няколко човека, които да попаднат в рамките на едно сърце. Тази снимка се появява на рекламата на „Ревлон“ няколко пъти, като същевременно се популяризира кампанията „Love is on“ – до 31 декември да се изпратят снимки, свързани с любовта, като най-добрите ще бъдат представени в специална реклама на „Таймс скуеър“.

Русенци се оказаха късметлии да попаднат два пъти в „сърцето“, тъй като това заснимане се прави съвсем за кратко, след което се чака поне половин час да се завъртят останалите реклами и отново да започне играта.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)