15 машини чистят града

Мисия

27-12-2014, 12:38

Снимка:

Всеки ден

Автор:

RuseUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пропадна част от пътя Русе – София

Обстановката в града е спокойна

Основните улици се почистват, колите на градския транспорт се движат по разписание. 15 машини на снегопочистващата фирма работят в момента, съобщи за Дарик Спасимир Димитров-директор на Дирекция "Обществен ред и сигурност" към Община Русе. Изчаква се спиране на снеговалежа за да може да бъде включена и по-малката техника за почистване на тротоарите, защото сега е неефективна, каза още Димитров.

Жители на кварталите "Дружба" и "Чародейка" алармираха, че там все още техника не е влизала

27-те областни пътни управления и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим за поддържане на републиканската пътна мрежа, съобщават още от пресцентъра на АПИ.

От пътната агенция Агенция препоръчват на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.

Блокирането на движението от превозни средства, които не са подготвени за движение при зимни условия, затруднява достъпа на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов