Христо Гърбов: Винаги по Коледните празници има веселба и очакване

Празниците са време за варносметка и надежда за новата година, според актьора

Винаги по Коледните празници има веселба и очакване. Това заяви българският театрален и филмов актьор Христо Гърбов в интервю за Bulgariautre.

Според Гърбов Коледа е време за равносметка за изминалата година, която си прави човек, има надежди за новата.

„Свършва някакъв период от време, почва нов. Винаги около тези празници има някакво очакване и веселба. Аз специално като актьор участвам винаги от страната на забавата, така че за мен празниците винаги са забавни. Слава Богу, такава ми е професията. Колкото и тъжно да е наоколо, гледаме да се веселим максимално, ако нямаме някакви лични преживявания, които могат да спънат това чувство”, заяви Христо Гърбов.

Актьорът пожела на читателите на Bulgariautre утре, а и не само утре да се оправим по някакъв начин и да видим светлина в тунела. „Знам, че всички много се измъчихме, но да не спират да вярват, че можем да се оправим, защото ако и тази светлинка и надежда изчезнат, не знам на какво ще се хванем. Има много интелигентни българи и ваши читатели, мислещи и трябва всички да обединим енергията си и да работим за това България да се оправи”, подчерта Гърбов.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)