Орлин Горанов за Зоя: Кристална и перфектна!

Зоя заби дует с Борис Солтарийски на полуфинала в "Гласът на България"

Тази неделя - 14 декември, bTV излъчи полуфиналната надпревара в третия сезон на най-гледаното музикално шоу "Гласът на България". Участниците в него вече са само 8, по двама от всеки отбор.

Неделният концерт протече с малко по-различен регламент от досегашните. Само от тази вечер гласовете на публиката и на треньора ще имат еднаква тежест - те ще бъдат събрани. Състезателят, събрал по-голям процент от общия сбор одобрение на треньор и публика, ще бъде победител в своя отбор и ще отиде на финал. Какви са резултатите от полуфиналната битка ще разберем в петък.

Снощи Зоя се представи в дует с Борис Солтарийски. Двамата изпяха песента "Единствени" и певицата от Плевенско за пореден път обра овациите.

"Зоя трябва да продължи напред, защото има изключителни възможности - висок, бистър и уникален диапазон. Страхотен глас има!", коментира Солатрсийки след изпълнението.

"Уникален пауър, страхотно изпълнение! Кристална, емоционална, перфектна, красива... Браво!", гласеше пък мнението на Орлин Горанов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов