Ники Китаеца бил на повикване при Евгени Минчев

Двамата дори били с еднакви кожени гривни и уж шеговито подхвърлили, че това са им "годежните пръстени"

Макар и да отрича близките си отношения с Евгени Минчев, запознати разкриват, че Ники Китаеца бил на режим stand by и щом пиара го повикал той се отзовавал в покоите му. Повече от два месеца бившият на Азис кръстосвал "Люлин" и Манастирски ливади, за да се вижда с Минчев. Какво обаче се е случвало по време на срещите им насаме - историята мълчи.

Затова пък в този период на парти у Евгени, двамата демонстрирали близостта си официално за първи път. Въпросната вечер присъствали както светски личности и журналисти пред, които Китаеца не се притеснявал да демонстрира интереса си към продуцента. Двамата дори били с еднакви кожени гривни и уж шеговито подхвърлили, че това са им "годежните пръстени", разказват очевидци.

Сред гостите тогава била и Виолета, с която Николай Първанов (както са истинските имена на Китаеца) афишира връзка след края на романа си с Азис. Когато фитнес инструктора се раздели с фолкаджията мнозина заподозряха отношенията му с блондинката като опит да изчисти имиджа си на мека китка. "Хетеросексуален мъж толкова лесно не се целува с друг мъж и то пред камерите. Ники се мляскаше с Азис без да му мигне окото, а сега обърна палачинката и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Същата е историята с Минчев. Ако не му е харесвало да споделя неговата компания, защо тогава се присламчи към него?", коментират разпалено опита на Китаеца да изчисти хомо похожденията си.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов