Театър–школа „Артистисимо“ отбелязва 7 години

Русе Лайф

11-12-2014, 06:57

Снимка:

dariknews.bg

Автор:

Ruseutre

Всичко от Автора

Събитието ще се проведе във фоайето на Пленарна зала в Общината на 14 декември

Театрална школа „Артистисимо“ ще отпразнува своя седми рожден ден под патронажа на кмета Пламен Стоилов. Събитието ще се проведе във фоайето на Пленарна зала в Общината на 14 декември /неделя/. То ще се осъществи под формата на благотворителен коктейл – ревю, на който ще се представят последните модни тенденции в облеклото и авторски бижута.

Инициативата е в подкрепа на младите таланти от „Артистисимо“, а участие ще вземат победителките от тазгодишния конкурс „Мисис България” и Димитър Туджаров - Шкумбата. В ревюто ще бъдат представени:

- новата тинейджърска серия на Топ Мен - Ricmart,
- бутикови облекла на Arena Butik Russe.
- авторските бижута на Албена Петкова - Benita Style.

Инициативата може да бъде подкрепена и като се закупи куверт на стойност 50 лв. Поканата важи за двама, а всички експонати от ревютата също могат да бъдат закупени на място. Кувертът дава възможност като бонус да се присъства на концерта на „Артистисимо“ на 14.12.2014.г.от 18:30 ч. в Пленарна зала на Община Русе с участието на Шкумбата.

В събитието ще се включат студенти в І и ІІІ курс на НАТФИЗ, които са започнали театралното си обучение в школата на Артистисимо, както и целият състав на трупата.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов