Община Русе с плакет за цялостен принос към автомобилния спорт

Животът

11-12-2014, 06:22

Снимка:

Община Русе

Автор:

Ruseutre

Всичко от Автора

Отличието се връчва във връзка с организираното мащабно автомобилно състезание, което се провежда ежегодно в Русе

Плакет за цялостен принос към автомобилния спорт получи Община Русе от Българската федерация по автомобилен спорт за сезон 2014.

Отличието се връчва във връзка с организираното мащабно автомобилно състезание, което се провежда ежегодно в Русе. Церемонията по награждаване на призьорите във всички дисциплини и класове на БФАС събра отново пилоти и дейци на автомобилния спорт в хотел Кемпински – Зографски. Тазгодишната церемония по награждаването мина под надслов: Пилотите – посланици на безопасно и отговорно поведение на пътя и трасето. Купи получиха 250 състезатели от 13 дисциплини в автомобилния спорт.

Церемонията започна с минута мълчание в памет на починалия наскоро дългогодишен председател на БФАС и на Съюза на българските автомобилисти Георги Янакиев, както и загиналите пилоти Йордан Миланов и Семко Семков.  

Специални гости бяха представители на общини – домакини на автомобилни състезания, сред които и Община Русе. Вицепремиерът на Република България Томислав Дончев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев изпратиха поздравителни писма до БФАС.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов