Готов е проектът за бюджет на Община Червен бряг

Финансовата стабилност през 2015-та е основен стратегически приоритет за Червен бряг

Заместник-кметът Мирослав Манов и финансовият екип на Община Червен бряг представиха основните акценти в проектобюджета за следващата година. Общественото обсъждане се проведе на 28 ноември в присъствието на представители на общинската администрация, кметовете на кмества, общински съветници и малцина граждани.

По думите на г-н Манов, основните бюджетни параметри, залегнали в проекта за бюджет на Община Червен бряг в частта на местните дейности, са съобразени със стратегическите приоритети на Общината за 2015г, а именно: Финансова стабилност; приключване на действащите проекти по оперативните програми на ЕС за периода 2007-2013 г.; по-добро усвояване на средствата по европейските фондове през новия програмен период; подобряване на предоставяните от Общината публични услуги; Модернизация и развитие на техническата и образователната инфраструктура; баланс между потребностите и възможностите на общината.

Субсидията на Община Червен бряг, заложена в проекта на Държавния бюджет за 2015г. е в размер на 7 207 800 лева, oтбелязват от местната администрация.

Mоже да разгледате подробно резултатите от публичното обсъждане на сайта на Община Червен бряг.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов