Христо Мутафчиев: Имам непоносимост към марката "Слави Бинев"

Да си взима нещата и да си ходи

Вежди е личност. Той създаде марка с изкуството, което прави, заяви актьорът
Вежди е личност. Той създаде марка с изкуството, което прави. Когато марката е БИАД, е различно, нали, каза актьорът Христо Мутафчиев в предаването "Тази неделя" по bTV. Така той подчерта още по-силно негативното си мнение за избрания за шеф на комисията за култура и медии в Народното събрание. "Той самият (Слави Бинев) говореше, че Бойко Борисов имал минало. А той с какво минало е, за да говори? БИАД си беше ъндърграунд клуб, в който имаше к..ви и се хвърляха салфетки”.

И добави безкомпромисно: "Слави Бинев да си взима нещата и да си ходи. Имам проблем с марката „Слави Бинев”, не с личността му", поясни актьорът. Ако се окаже диалогичен човек, няма проблеми. Ако има идея за движението напред, супер. Но когато гилдията иска протест, аз не мога да не съм с тях, сподели Христо Мутафчиев.

Мутафчиев добави още, че обича деня като ден, а нощите не са му по вкуса, защото са тъмни и му се спи. „Много хора ме обичат, но пък и колко ме мразят. Българите не обичаме успелите. Така ни стои това затапено отзад. Аз съм пич, но съм добро момче”, завърши той.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов