Изграждат Център за неформално и електронно учене в ГПЧЕ-Плевен

Стартира дарителска камапания за дофинансиране на проекта

Започна изграждането на Център за неформално и електронно учене на IV етаж в сградата на ГПЧЕ – гр. Плевен, съобщиха от школото. Целта за създаване на този център е да се използват по-гъвкави форми на обучение за учениците чрез неформално учене, в осъвременена физическа среда, снабдена с най - нова електронна и компютърна техника, както по време на учебни занятия, така и за извънкласни занимания.

Единствена по рода си ще бъде езиковата лаборатория, оборудвана с най - новото в компютърните технологии - интелигентни системи и обучаващи програми, корекция на граматика, фонетика, слушане с разбиране и активизиране на цялото внимание, аудио и видео програми на изучаваните чужди езици , online тестове, както и информация, постъпваща от пулта на преподавателя, CD, DVD, LED телевизори, INTERNET, MP3, сателитен и радио приемник, дигитален и виртуален касетофон и клавиатура.

Проектът е разработен и се реализира съвместно с фондация „ Америка за България“, като приносът на фондацията е в размер на 184 000 лв.

"Уважаеми родители и съмишленици, молим за Вашата финансова подкрепа за дофинансиране на проекта като собствен принос на училището. Вашите дарения ще подпомогнат успешното финализиране на този грандиозен по мащаб и амбиция проект на ГПЧЕ. Кампанията се обявява за периода от 20.10.2014г. до 24.11.2014г. Даренията ще се приемат в счетоводството на ГПЧЕ, ул. Александър Стамболийски No22. На дарителите ще бъдат издавани свидетелства за дарения", отбелязват от училището.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов