"Дунав" победи "Черноморец" Балчик за Купата на АФЛ

Спорт

19-11-2014, 17:52

Снимка:

ФК Дунав Русе

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дунав смаза Суворово с 13:0

"Дунав" Русе с трета поредна победа за есенния полусезон срещу отбора на "Черноморец" Балчик

Момчетата на Веселин Великов надделяха над водения от Георги Иванов - Геша тим с 3:1 в мач от 1/4-финалната фаза на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Двубоят се игра на неутрален терен - на стадион "Панайот Волов" в Шумен.

Това е трети мач, в който дунавци побеждават отбора от Балчик в рамките на есенния полусезон съобщават Топновини. Двата състава играха един срещу друг в предварителната фаза на турнира за Купата на България в Нови пазар, както и в среща от шампионата на Североизточната "В" група. В двата случая "драконите" надделяха с по 1:0. С новия си успех "Дунав" спечели своеобразния финал за Североизточна България в надпреварата за Купата на АФЛ и се класира за 1/2-финалната фаза, в която ще очаква първенците на Северозападна, Югоизточна и Югозападна България.

"Това със сигурност бе най-добрият ни мач срещу "Черноморец" Балчик тази есен. Вкараха ни гол, но след това ги надиграхме категорично. Върнахме 3 гола и изпуснахме поне още 5-6 гола", заяви след двубоя старши треньорът на русенския отбор Веселин Великов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов