Мобилизация в Русе преди мача с „Левски”

Спорт

04-11-2014, 15:40

Снимка:

dunav

Автор:

Наташа Димитрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Феновете на "Дунав" атакуват Каварна

"Дунав" с два морски мача

Феновете на женския баскетбол зад своите любимки

Сериозна кампания сред русенските фенове на баскетбола е стартирала през последните дни. Въпреки неприятния старт на техните любимки от "Дунав 8806", почитателите на играта с оранжевата топка са амбицирани да напълнят залата в квартал "Здравец" за предстоящия мач с "Левски".
На предходното "синьо" дерби в дамския баскетбол у нас на 3 май т.г. зала "Дунав" едва събра 1 500 фенове, които празнуваха заедно с отбора и ръководството спечелената поредна шампионска титла в мач номер 5 от финалната серия за сезон 2013/2014.
Както вече съобщихме, "сините феи" стартираха този сезон с две загуби - от "Хасково 2012" с 61:77 в Русе и от "Нефтохимик 2010" с 66:69 в Бургас. Публиката в Русе обаче е решена да подкрепи с всички сили момичетата на Георги Божков на 8 ноември, събота, от 18 ч. срещу "Левски". Налице ще е тъпанът, който дава необходимия заряд на всичко, което се случва по трибуните, а оттам и на игрището.
От ръководството от своя страна обещават изненади за феновете със специални игри с награди за всички в залата. Денс школа "The Cetre" също ще се погрижи за настроението на присъстващите с атрактивни танцови комбинации в почивките на мача.
По традиция вече е организирана и предварителната продажба на билетите за срещата в зала "Дунав" в събота. Те ще са достъпни в офиса на "Куриерски центрове ПРАТКИТЕ" в Mall Rousse на бул "Липник" 121 Д на 6 и 7 ноември от 18 до 20 ч. Пропуските са с цена от 3 и 5 лв.




Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов