Градският транспорт с удължено време, заради мача "Лудогорец" - "Базел"

Влакчетата в метрото ще се движат до 01.00 часа след полунощ

Заради мача "Лудогорец" - "Базел" от Шампионската лига, част от столичния градски транспорт ще бъде с удължено работно време тази вечер, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Влакчетата в метрото ще се движат до 01.00 ч. след полунощ, както и тролей номер 2, трамваи с номера 10, 12 и 18 и автобуси 76, 94, 280 и 604. От 20.45 часа до приключване на мача се променя частично и маршрутът на автобус №75, който ще се движи до Военна академия.

Забранява се влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, при секторите „Г” и „Б”, както и около алеите на Националния стадион „Васил Левски”.

От 20.45 часа до приключване на мероприятието при необходимост и по преценка на ръководството на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) ще се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки на ул. „Ген. Й. В. Гурко” между бул. “Евлоги Георгиев” и бул. „Васил Левски”, с изключение на автобусите на градския транспорт.

СДВР ще осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов