Футболист от националния отбор пострада при челен удар край Русе

Крими

18-10-2014, 19:28

Снимка:

24 часа

Автор:

Наташа Димитрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Отец Иван се стабилизира след катастрофата снощи

Пострадалият е и полузащитник на „Лудогорец”

Христо Златински, който е футболист от националния отбор и полузащитник на "Лудогорец", е пострадал  при катастрофа на пътя Русе – Разград. Семейството му е пътувало с джип „БМВ X5”, в който се е ударил „Фиат”. При удара футболистът, съпругата му - 26-годишната Ваня и 4-годишното им детето, са били спасени единствено от коланите и въздушните възглавници.
Катастрофата е станала малко след 15.00 часа, когато лек автомобил „Фиат Мареа”, който се е движел към Разград, е бил изпреварен от тежкотоварен автомобил. Камионът е направил завой без да даде светлинен сигнал, а Фиат-ът е рязко е спрял. На мократа настилка колата се е унесла и е ударила челно идващия джип на семейство Златински. След сблъсъка, отзад се е  ударил и движещия се „Нисан”.
На място са били изпратени четири линейки, като в русенската болница са откарани Христо Златински с травми във врата и главата, а съпругата му е с прорезни рани. Пострадали са и трима пътници във „Фиат”-а. По-сериозно е състоянието на 68 –годишен мъж, който е с травми на гръдния кош и корема. По- леко са ранени друга пътничка и водачът на автомобила.
Заради катастрофата движението на пътя Русе-Разград бе временно затруднено.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов