Феновете: Никога повече политически гаври със Спартак!

Привържениците са бесни от факта, че името на клуба се използва по такъв отвратителен начин за политически цели

"В последните няколко дни политическите страсти в България за съжаление застигнаха и футбола!", гръмна фен сайтът на Спартак (Плевен).

"В петък сайтът plevenzapleven.bg публикува статия за посещението на част от кандидатите на БСП - лява България на стадион "Плевен" - точно преди заминаването на отбора за Свищов за важния мач с Академик. На снимките виждаме политиците, които току що са подарили нови екипи на Спартак, да позират с фланелка с номер 22 - номерът на коалиция БСП - лява България за парламентарните избори", пишат още ултрасите в spartak-pleven.bg.

"Крайно негативната реакция в средите на привържениците беше мигновена и те единодушно пожелаха фенсайтът да изрази общото им мнение: Никога повече политически гаври със Спартак! Привържениците са бесни от факта, че името на клуба се използва по такъв отвратителен начин за политически цели! Някои от тях дори изразиха мнение, че подобна пропаганда чрез спортни клубове е забранена и със закон! Гневът на феновете е предизвикан и от разменените синьо и бяло в емблемата на Спартак на подарените екипи. Според тях това е истинска гавра с клуба! Призивът на привържениците трябва да е повече от ясен за ръководството на Спартак - отборът на Плевен никога и по никакъв начин не може да бъдат използван за политически цели!", се отбелязва още в гневната статия.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов