Арестуваният за купуване на гласове Джейса изпотроши кръчма

Тихомир първо пребил брат си в заведението, после превъртял

Арестуваният за купуване на гласове Тихомир Георгиев – Джейса вилня в село Росен и изпотроши местната кръчма. Снощи той е нахлул в заведение „Риос” в центъра на селото и започнал да троши наред. В кръчмата имало неколцина клиенти, сред които бил и братът на Джейса - Цветан. Той се опитал да усмири побеснелия си роднина и отнесъл як пердах. Джейса хванал брат си за гушата и го повалил на земята. Псувал и крещял докато го налагал. В мелето се намесили двама техни приятели, които се опитали да ги разтърват. Джейса обаче се нахвърлил и върху тях, после грабнал стол и строшил с него входната врата.
Изстъпленията му продължили с мятане на столове и маси по клиентите. След като помлял цялата кръчма, Джейса изскочил навън и потрошил колата на брат си, която била паркирана до входа на заведението.
Тихомир Иванов бе задържан в събота, ден преди изборите. Полицаите откриха в дома му списък с имена на местни жители, за които се подозира, че за били купени да дадат вота си за определена политическа партия. В селото се говори, че Джейса е предлагал по 30 лева за глас.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов