"Берое" се изправя срещу "Локо" София в мач от първенството

Наказани няма, но има трима контузени

Берое“ гостува в София на „Локомотив“ в среща от XI кръг на родния шампионат. Първият съдийски сигнал ще бъде даден от Николай Йорданов от София точно в 16 часа. Срещата няма да се излъчва по телевизията.

В редиците на „Берое“ няма наказани състезали, но трима са с контузии и ще пропуснат утрешния двубой на стадион „Надежда“. Самир Аясс е със счупена ръка, Георги Костадинов получи тежка контузия в двубоя срещу ЦСКА, счупвайки носа си, а Веселин Пенев е под въпрос за утрешния сблъсък, тъй като страда от контузия в кръста.
В последните срещи от шампионата „Берое“ отстъпи като домакин на ЦСКА с 2:1, а „Локомотив“ (София) се наложи като гост на „Черно море“ във Варна с минималното 1:0.
Преди предстоящия XI кръг „Берое“ заема пета позиция с актив от 18 точки, а „Локомотив“ е седми с точка по-малко.
Софиянецът Николай Йорданов ще бъде главен рефер на двубоя, а ще бъде асистиран от Мартин Венев и Николай Стойков, и двамата от столицата. Допълнителни арбитри, в близост до двете фуболни врати, ще бъдат Станислав Ставров от Велико Търново и Румен Христов от Плевен, а четвърти съдия е Георги Славов от Плевен. Дежурен делегат на БФС ще бъде Любомир Георгиев от Пазарджик, а работата на съдиите ще бъде оценена от Евгени Геров от столицата.
Утрешният двубой ще бъде 95-и между двата тима в история на „А“ група. Досега „заралии“ са надделявали 25 пъти, а победите на страната на „Локомотив“ са 43. 26 са срещите, завършили наравно. Головата разлика е 111:157, в полза на „железничарите“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов