Маги Халваджиян проговори за конфликта си със Слави

Известните плевенчани се скарали преди 8 години

"Слави Трифонов си играе като вълк единак. Явно си е самодоволен и самодостатъчен, той не е част от Асоциацията на тв продуцентите". Това коментира пред "Галерия" Магърдич Халваджиян на въпрос дали Дългия е съпричастен към проблемите на телевизионните продуценти.

За намека на Слави, че Нова тв е откраднала от него идеята за предаване с деца-таланти Халваджиян посочи, че това е типично за Слави. "Истината е, че за такова предаване аз говоря с Нова от 2 години. Също така е факт, че Слави стартира конкурса си месец, след като ние обявихме, че ще правим "Големите надежди". Има си хронология на събитията и тези, които следят нещата, много лесно могат да я хванат и да разберат кой от кого е взел или откраднал".

На въпрос защо Халваджиян има конфликт само със Слави, продуцентът обяснява, че всичко започнало преди 8 години, когато Слави поискал пари от "Господари на ефира", за да излъчват кадри от шоуто му. Дойде в кабинета ми и каза: "Така и така, трябва нещо да измислим!". Заявих му, че не разбирам точно какво иска, защото законът ми го позволява. Казах му: "Човече, ако смяташ, че си прав, има съд. Опитай се чрез него, защото на тази маса няма да се разберем", спомня си Халваджиян.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов